Laden Evenementen

« All Evenementen

Duurzaamheidsevent met Victor Mids

22 september|16:00 - 21:00

De BIK is naast 10 andere ondernemersverenigingen uit de gemeente Barneveld onderdeel van de SOGB (Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gemeente Barneveld). De voorzitters van deze ondernemersverenigingen komen regelmatig bij elkaar om uit te wisselen wat er binnen de verschillende ondernemersverenigingen speelt. Om gezamenlijk op te trekken met het college van de gemeente Barneveld is in 2018 het “Energie Convenant” getekend. Met dit convenant geven we aan dat we samen willen werken aan een energieneutraal Barneveld.

Wij zien het als onze plicht om onze leden voor te lichten en te stimuleren over hoe wij samen energiezuiniger en duurzamer te werk kunnen en moeten gaan. Zo hebben we afgelopen jaar diverse voorlichtingsavonden georganiseerd rondom energiebesparende maatregelingen.

UITNODIGING
Op 4 maart 2021 organiseren we met alle ondernemersverenigingen uit de gemeente Barneveld een centraal event waarbij we u door middel van workshops willen inspireren met de mogelijkheden van duurzaam ondernemen én Victor Mids zal ons inspireren op het gebied van gedragsverandering. Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen.

PROGRAMMA
16.00 uur inloop
16.30 uur welkomstwoord door burgemeester Dr. Asje van Dijk
17.00 uur workshops op het gebied van duurzaamheid
18.00 uur walking dinner
19.00 uur gastspreker Victor Mids
19.45 uur netwerkborrel
21.00 uur einde


Klik hier om u aan te melden.

Heleen Kleijer

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
16:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,