Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene ledenvergadering BIK

11/11/2021|16:30 - 21:00

Tijdens de ALV zullen we terugblikken op vorig jaar, want ook al was het een jaar waarin alles op slot raakte, er is toch ontzettend veel gebeurd én bereikt. Zo is er hard gewerkt aan de energiedoelstellingen, is er een stuurgroep opgericht voor het ontwikkelen en realiseren van een mogelijke railterminal, is er een LOI getekend met de potentiële railterminalexploitant, wordt er gewerkt aan de revitalisering van Harselaar Oost en ga zo maar door.

We krijgen ook te maken met een bestuurlijke wisseling, want het termijn van Gijs Eikelenboom zit er na een heel fijne tijd op. Daarom willen wij u graag voorstellen aan de potentiële nieuwe voorzitter, Robert Kwintenberg, directeur van Van de Brink Staalbouw. Tijdens de vergadering zal er – in overleg met u – een officiële vaststelling plaatsvinden.

Programma:
16.30 uur inloop met hapje en drankje
17.00 uur algemene ledenvergadering
18.15 uur presentatie Bosch Beton
18.45 uur pauze met hapje en drankje
19.15 uur rondleiding Bosch Beton op de step
20.00 uur netwerkborrel

 Wij vinden het belangrijk dat onze leden op een veilige manier bij elkaar kunnen komen, daarom hanteren we testen voor toegang. Wij vragen u om een geldige QR-code van een vaccinatie-, herstel- of testbewijs te laten zien. 

Heleen Kleijer

Gegevens

Datum:
11/11/2021
Tijd:
16:30 - 21:00
Evenement Categorie: